Home / Cablare structurata

Cablare structurata

ALL Birotic ofera servicii de cablare in Bucuresti si Ilfov. Solicitati-ne si o echipa de tehnicieni se va deplasa la dv GRATUIT. In urma analizei vom intocmi un DEVIZ GRATUIT DE CABLARE care va contine: pret, materiale, manopera, timp de executie, garantie, etc.

Vizualizarea locatiei si realizarea unui DEVIZ
ESTE GRATUITA!

Primul pas in realizarea unui DEVIZ este vizualizarea locatiei de catre un tehnician de al nostru. Dupa analizarea schitei cladirii si stabilirea detaliilor tehnice, nr de prize, alegerea materialelor, etc, se va intocmi un Deviz de catre unul din tehnicienii nostri. Acesta va contine OFERTA COMERCIALA, cantitatea de materiale folosite, manopera, orele de lucru, timpul de executie. In functie de buget putem alege materiale mai calitative sau mai putin calitative. Indiferent de materialele alese ALL Birotic ofera garantia calitatii si a faptului ca reteaua va functiona la parametri maximi.

Cu o experienta de peste 17 ani in realizarea lucrarilor de cablare ALL Birotic va poate asigura proiectarea, realizarea si intretinerea unei infrastructuri de retea. In cazul in care v-ati mutat birourile intr-o cladire care nu beneficiaza de infrastructura de retea, tehnicienii nostri pot analiza si crea un deviz in care sunt specificate urmatoarele: cantitatea de materiale folosite, costul acestora, durata de executie a intregului proiect, termenul de plata. Indiferent de bugetul de care dispuneti ALL Birotic va alege solutia optima pentru realizarea retelei de cablare structurata asigurand garantie pentru o buna functionare a retelei. Am cablat in Bucuresti numeroase spatii de birouri de la cladiri intregi pana la apartamente si case. Serviciul de Cablare UTP se adreseaza persoanelor juridice si fizice din Bucuresti si Judetul Ilfov care doresc sa-si modernizeze sau sa proiecteze o retea noua.

ALTE SERVICII OFERITE

ALL Birotic asigura servicii conexe unei lucrari de cablare structurata: instalare centrale telefonice, instalare si configurare servereservice calculatoare, asistenta tehnica, externalizare it.

Toate aceste servicii vin in ajutorul clientilor pentru a oferi solutii IT complete. Atunci cand exista cablare structurata integrarea unei centrale telefonice, a unui server si a calculatoarelor in retea este mult mai simpla si sigura. Toate aceste echipamente conectate prin intermediul cablarii SUTP au nevoie de personal calificat pentru a fi administrate pe care suntem in masura sa-l asiguram la cele mai inalte standarde.

Recuperare Date

ALL Birotic a infiintat un departament specializat in recuperare datelor de pe carduri , harduri, stick-uri, DVD, RAID, SCSI sau orice tip de dispozitiv de stocare a datelor.

Acest serviciu se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice care sunt puse in situatia de a nu-si mai putea accesa datele de pe dispozitivul de stocare.

 Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare si telefonie a unei companii. O retea bine construita determina un grad scazut de probleme in cadrul retelei de calculatoare. Exista in momentul de fata solutii de retele fara fir (wireless) dar acestea nu ofera fiabilitatea, calitatea si viteza unei retele la standardele CAT5e sau CAT6.

Top