AllBirotic

  0722.359.943 office@1service-copiatoare.ro

Service Copiatoare - Service IT - Incarcari Cartuse - Sisteme Supraveghere Home » Despre All Birotic

Echipa noastra de experti asigura instalari si service autorizat pentru toata gama de copiatoare, multifunctionale, imprimante comercializate direct la sediul companiei voastre. Asiguram intretinerea completa a unui echipament. Asistenta tehnica si revizii periodice pentru toata gama de copiatoare, multifunctionale, imprimante laptopuri, desktopuri. Interventii tehnice ori de cate ori este necesar in regim prioritar. Livrarea echipamentelor, consumabilelor (tonere, unitati de imagine - cilindri) sau a pieselor de schimb (folii transfer, role transport , role transfer, cuptoare etc.) direct la sediul clientului.

Succesul companiei noastre s-a datorat in principal profesionalismului, dar si promptitudinii si seriozitatii. Astfel, pentru a asigura interventii cat mai rapide, avem un stoc permanent de piese de schimb si consumabile, pentru majoritatea echipamentelor pe care le intretinem. Experienta acumulata in tot acest timp ne recomanda pentru a va consilia in alegerea unui echipament nou sau second-hand sau in alegerea consumabilelor celor mai potrivite in asa fel incit cu un cost minim sa nu faceti rabat la calitate.


Service, Reparatii imprimante, multifunctionale, copiatoare, laptopuri

Fiind echipamente aparte, unele probleme hardware aparute la imprimantele, multifunctionalele sau copiatoarele iesite din garantie pot necesita service de specialitate. Pentru rezolvarea acestui tip de probleme, va recomandam achizitionarea unui abonament lunar dedicat mentenantei tuturor acestor echipamente. Ca si in cazul abonamentului de administrare calculatoare, pretul lunar fix se stabileste in functie de numarul de imprimante, multifunctionale sau copiatoare, vechimea si complexitatea acestora.

Service Copiatoare/Imprimante

In urma solicitarii telefonice sau online o chipa tehnica va solutiona problema in maxim 24 de ore.

 • Deplasare la sediul clientului GRATUITA, constatarea GRATUITA.

 • Inlocuirea subansamblelor defecte.

 • Revizii generale copiatoare.

 • Vanzare piese de schimb si consumabile.

 • Curatare sistem optic.

 • Curatare si gresare unitate de fixare.

Reincarcari Cartuse LaserJet, InkJet

In aceasta sectiune, All Birotic va pune la dispozitie preturi pentru produsele si serviciile comercializate precum: .

 • Inlocuirea subansamblelor cartuselor LaserJet(cilindru,lamela,rola magnetica).

 • Desfundare capete cartuse InkJet.

 • Inlocuirea cipurilor de pe cartuse.

 • Incarcare pe loc la sediul Dumneavoastra

Consumabile

Cartuse originale si compatibile numai prin All Birotic.

 • Cartuse compatibile de calitate similara cu originalul.

 • Cartuse originale.

 • Developere.

 • Cilindri si lamele.

 • Unitati de imagine.

 • Tonere.

 • Resetare chip-uri.

Service Laptop Reparatii Laptop Instalari Windows

All Birotic Echipa asigura reparatii la nivel de componenta pentru orice model de laptop sau netbook. Oferim servicii de reballing (tehnologie BGA) inlocuirea bilelor dispuse pe suprafata posterioara a chip-urilor, asigurand atat contactul electric cat si fixare chip-ului pe circuitul imprimat a placii de baza, placa video, etc. Implicit putem asigura si inlocuirea chip-urilor defecte cu altele noi sau cu chip-uri recuperate de pe placi second-hand.Contactati-ne acum! Pentru Bucuresti si zonele limitrofe puteti beneficia de contracte de mentenanta pentru orice echipament IT. Diagnosticare se va face in maxim 24 h

Sisteme Supraveghere Video

Sistemele de supraveghere pe care All Birotic le monteaza sunt cele mai performante.Oferim montaj, service si reparatii pentru sisteme si camere de supraveghere. Majoritatea proprietarilor unei locatii nu detin un sistem de supraveghere. Cei mai multi cred ca acestea sunt mult prea scumpe si inaccesibile, sau pur si simplu nu au suficiente informatii legate de optiunile care sunt oferite pe piata sistemelor de supraveghere video. Sistemele de baza pentru monitorizarea casei ofera protectie constanta pentru familia dumneavoastra si pentru bunurile pe care le detineti, dar si impotriva infractorilor.

Piese si Accesorii

Reducere la piese de schimb si consumabile in perioada contractului,montarea pieselor de schimb este scutita de manopera in perioada contractului,deplasarea si constatare scutite de tarif suplimentar,instruire personal si instalare echipamente de retea fara tarif suplimentar.