AllBirotic

   0722.359.943   office@1service-copiatoare.ro
 

 


Remanufacturari Cartuse-Tonere UzateHome » Remanufacturari Cartuse Tonere

 

Ce inseamna remanufacturarea cartuselor si care sunt avantajele?

Este posibila incarcarea cu toner a cartuselor de mai multe ori, in functie de model. Duritatea cilindrului “decide” numarul de incarcari.Cand cilindrul este prea uzat pentru a obtine o copie sau o imprimare corecta, fara pete sau  dungi acesta se inlocuieste impreuna cu alte componente, concomitent cu incarcarea cu toner pentru a avea un cartus cu aceleasi caracteristici cu unul nou, dar la un pret substantial mai mic.Principalele piese si consumabile care se inlocuiesc sunt cilindrul, lamela de stergere, rola de incarcare (PCR) pastrandu-se carcasa de plastic, pinioanele de angrenare si restul de parti componente. Durata de viata a cilindrilor folositi de noi la remanufacturarea cartuselor este mai mare decat la cei originali ceea ce permite mai multe incarcari.


                        

             HP                             Canon                       Lexmark                     Brother                        Epson                       Kyocera

                        

          Xerox                          Mita                    Konica Minolta              Samsung                     Toshiba                        Sharp


Servicii All Birotic

La All Birotic avem o echipa specializata & calificata care va ofera cel mai bun suport tehnic.Service Reparatii All Birotic, ofera in aceeasi zi raspuns la primirea unei solicitari. Aveti Copiatorul sau Imprimanta defecta? O reparam rapid.

Societatea noastra este o companie independenta angajata de peste 17 ani in activitatea de REINCARCARE/ REMANUFACTURARE CARTUSE pentru imprimante laser si ink-jet , faxuri si copiatoare personale. Desfasurata in paralel cu activitatea de SERVICE (pentru aceleasi echipamente si cu acelasi personal) reincarcarea/remanufacturarea duce la obtinerea unor consumabile comparabile din punct de vedere calitativ si functional cu cele originale, cu importante economii.

 Nu ezitati sa ne contactati la tel: 0722.359.943 / 0729.702.678 sau la e-mail: allbirotic@gmail.com.

Back to top