AllBirotic

  0722.359.943 office@1service-copiatoare.ro
 

Service CopiatoareHome » Service Copiatoare

De mai bine de 17 ani, All Birotic s-a concentrat pe satisfacerea unei zone din piata IT putin acoperita; domeniul de consultanta si service. Compania noastra este intr-o continua dezvoltare, avand ca si suport contract de service cu institutii si firme de top.

All Birotic ofera: service copiatoare, imprimante, faxuri, multifunctionale, vanzare echipamente, consumabile si piese de schimb, reparatii, service, incarcari cartuse toner si cerneala.Am dovedit in nenumarate cazuri experienta acumulata in anii de existenta, rezolvand cu succes toate provocarile tehnice, in cel mai eficient mod si profesionist..


Consilierea tehnica de specialitate a adus intotdeauna multumirea beneficiarilor nostri, in asa fel incat achizitiile de echipamente sa fie intocmai necesarul dorit, evitand costurile ridicate sau subdimensionarea echipamentelor.Experienta in activitatea de service imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta. Asiguram service pentru imprimante inkjet si laser , matriciale. Efectuam service-reparatii, curatare, reconditionare, reumplere tonere si cartuse.

 • Inlocuire printhead defect

   

 • Inlocuire drum unit

   

 • Inlocuire imaging unit

   

 • Inlocuire separation pad si role presoare

   

 • Desfundare capete printare

   

 • Curatare, gresare si calibrare

   

 • Curatare sistem optic

   


Refillarea si remanufacturarea cartuselor se executa cu consumabile si piese de calitate superioara, pentru a asigura superioritatea printurilor dumneavoastra.Echipamentele second-hand sunt reconditionate, fiind inlocuite piesele uzate, fara a face rabat de la calitatea cu care ne-am obisnuit clientii. Activitatea de service este organizata in asa fel incat timpii de raspuns la sesizare de defect sa fie minimalizati pentru a evita sincopele in functionarea echipamentelor.

Incheiem la cerere contract de service si mentenanta pentru toate marcile de imprimante,copiatoare,imprimante,computere,retele network. Asiguram consumabile precum si piese de schimb.

 

Back to top