Home / Service IT

Service IT

Service Reparatii Computere Laptop-Desktop

All Birotic s-a concentrat pe satisfacerea unei zone din piata IT putin acoperita; domeniul de consultanta si service. Reparam si decodam, orice marca si model de laptop. Componente noi si second pentru toate tipurile si marcile de Laptop. Compania noastra isi propune sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra in domeniul IT Service Laptop , hardware/ software si sa raspunda cu promptitudine si profesionalism cererilor dumneavoastra.Echipa noastra de tehnicieni are multi ani de experienta-practica in rezolvarea problemelor si constatarea defectelor, astfel incat puteti fi siguri ca, daca aveti probleme, All Birotic le poate efectua in mod competent orice reparatie a produsului dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si la cele mai mici costuri.

Service si reparatii Laptop-uri; diagnosticare, depanare, deparolare, testare, instalare, inlocuire componente: placa de baza, display, tastaturi, baterii, placi video, memorii,HDD. Constatarea se va face in cel mai scurt timp de catre o echipa de specialisti ! In cazul in care in urma interventiei se constata ca trebuie schimbate/inlocuite anumite piese/componente veti fi instiintat in cel mai scurt timp.

 • Diagnosticare primara si amanuntita laptop/netbook 
 • Configurare si instalare placa de baza 
 • Reparatii placi video integrate sau dedicate 
 • Reparatii placi de baza la nivel de componenta 
 • Reparatii BGA-uri, southbrige/northbridge 
 • Interventii chipset/BIOS, rescriere BIOS, deparolare 
 • Upgrade laptop: memorie, Hard disk, procesor, placa video 

Prima si cea mai importanta etapa in procesul de reparare a unui laptop (notebook/netbook) este diagnosticarea. Procesul de diagnosticare variaza in functie de defectul aparut, in cea mai mare parte a cazurilor, simptomele sunt asemanatoare sau chiar aceleasi pentru mai multe defecte.Echipa noastra de tehnicieni face tot posibilul pentru a oferi un timp de diagnosticare cit mai scurt.In momentul in care se stabileste diagnosticul veti fi informat telefonic sau prin e-mail de natura defectului, modul de reparatie, durata reparatiei, precum si costul acesteia.

All Birotic are o echipa formata din electronisti cu experienta de peste 17 de ani in domeniul IT .All Birotic dotat cu echipamente de service super profesionale ( statie BGA doubled digital infrared, baie cu ultasunete, Preheating cu suprafata mare, testere digitale ) cu ajutorul carora putem acoperi cea mai mare parte de defecte de fabricatie ale laptopului dumneavoastra, rata de succes fiind peste 80 %.

Probleme supraincalzire:

Laptopul porneste dar se opreste imediat !

Laptopul  porneste scoate bip-uri si se inchide !

Laptopul porneste dar imaginea se blocheaza dupa cateva minute !

Laptopul merge tot mai greu si dupa ceva timp se opreste !

Laptopul se opreste singur dupa un timp minute !

Laptopul are carcasa deformata in zona ventilatorului !

Probleme alimentare:
 • Lumina de pe ecran palpaie cand laptopul este conectat la alimentator !
 • Laptopul  semnalizeaza  schimbarea  brusca de la baterie la sursa de alimentare!
 • Laptopul  nu incarca bateria !
 • Laptopul porneste doar de pe baterie !
 • Laptopul porneste doar cu alimentatorul conectat !

Conectorul de alimentare defect !

Incheiem la cerere contract de service si mentenanta pentru toate marcile de Laptop,Desktop.imprimante,configurari retele network.
Top